Tavlor

Tavlor kan beställas av valfritt motiv från vår bildbank. Format och antal väljer du via vår prislista nedan (inga ytterligare kostnader tillkommer). Fyll sedan i beställningsformuläret här intill och skicka din order till oss. Du kan även välja om du önskar en inpräglad signatur (B.K. Skarefjäll) i ett av tavlans undre hörn. Tavlan skickas direkt till dig från utskriftsleverantören.

Tillgängligt betalningsalternativ för denna produkt är fakturabetalning (betalningsvillkor 14 dagar netto). Fakturan skickas så snart bekräftelse erhållits från leverantören att produkterna är på väg till dig. Vid fakturabetalning krävs att du anger personnummer, varför denna uppgift är obligatorisk i beställningsformuläret.

Vid alternativet canvastavla skrivs fotografiet ut på canvasduk som spänns utanpå en träram, utan yttre skuggram. Detta är en färdig tavla som efter montering av tillhörande fästelement kan hängas upp på väggen. Den bakomliggande träramen har en tjocklek på 40 mm.

Vid alternativet inramad tavla med passepartout skrivs fotografiet ut på finaste fotopapper, varvid det monteras upp i en högkvalitativ ram där motivet omgärdas av passepartout. Som standard erbjuds en svart ram med svartfärgad passepartout som har en vit kärna (se bildexempel nedan). Andra färgalternativ för ram och passeparout kan erbjudas, ange i så fall detta i kommentarsfältet i beställningsformuläret. De angivna måtten motsvarar ungefär insidan av träramen (själva fotopappersutskriftens storlek blir något mindre till följd av passepartouten).

Önskas andra format, ta kontakt med oss via telefon eller mail så räknar vi fram ett pris utifrån dina krav.

Leveranstiden är 7-10 dagar från beställningsdagen.

Prislista Tavlor Prislista Tavlor Prislista Tavlor Prislista Tavlor Prislista Tavlor Prislista Tavlor
Inramad tavla med passepartout Inramad tavla med passepartout Inramad tavla med passepartout Inramad tavla med passepartout Inramad tavla med passepartout Inramad tavla med passepartout
Exempel på tavla med inpräglad signatur Exempel på tavla med inpräglad signatur Exempel på tavla med inpräglad signatur Exempel på tavla med inpräglad signatur Exempel på tavla med inpräglad signatur Exempel på tavla med inpräglad signatur

Beställningsformulär

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.