Köp- och leveransvilkor


Betalningsalternativ som erbjuds i webbshop

 

- Faktura. Betalningsvillkor 14 dagar netto. Vid betalning efter förfallodagen debiteras ränta enligt räntelagen. Faktura skickas i form av en PDF-fil bifogat i ett E-postmeddelande. Detta är ett avgiftsfritt betalningsalternativ, men vi kräver här att du uppger ditt personnummer i samband med beställningen.


Leveranstid

- Leveranstiden för tavlor är 7-10 arbetsdagar från beställningsdagen.

- Leveranstiden för fototapeter är 3-4 arbetsdagar från beställningsdagen.
 


Tillgängliga fraktsätt vid beställning från webbshop

- Tavlor och fototapeter skickas direkt från utskriftsleverantören till dig som kund. I priserna för dessa produkter är fraktkostnaderna inkluderade.

- OBS! Endast leveranser inom Sveriges gränser.


Reklamation och returrätt

- Vi lämnar 1 (ett) års garanti på våra produkter.

- Vid returer av varor står du själv för fraktkostnaden. För återbetalning, ange ditt postgiro-, bankgiro-, personkonto- eller bankkontonummer.


Ångerrätt

Du har enligt distansavtalslagen rätt att returnera beställda felfria varor utan att ange någon anledning. Meddelande om detta ska lämnas så snart som möjligt, dock senast inom 14 dagar från det att varan mottagits. Vi följer Konsumentverkets rekommendationer.


Skador på paket och ej uthämtade paket

Upptäcker du skador på paketet skall du omedelbart anmäla detta till postkontoret eller annan transportör och göra en skadeanmälan. Hämta inte ut ett skadat paket. Upptäcker du inte skadan förrän du öppnat paketet, och skadan är av den art att den kan hänföras till postens eller transportföretagets hantering, skall du kontakta dem och göra en skadeanmälan. Om eventuell tvist med posten eller transportföretaget inte kan lösas, tar du kontakt med oss.


Personuppgiftslagen

Dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande bestämmelser i personuppgiftslagen (PUL).

<< Tillbaka

Sommar vid Tvärån Sommar vid Tvärån Sommar vid Tvärån Sommar vid Tvärån Sommar vid Tvärån Sommar vid Tvärån