Annica vid Sveån Annica vid Sveån Annica vid Sveån Annica vid Sveån Annica vid Sveån Annica vid Sveån

Annica Skarefjäll

En äkta Vôllarjänta som är född och uppvuxen i Härjedalens fjällvärld. Kärleken för fjäll och friluftsliv har alltid funnits men har vuxit sig allt starkare de senaste åren. Skidor har jag stått på sen barns ben och det bästa som finns är att skejta fram på skaren soliga vårvinterdagar, det var även där jag hittade kärleken hos en likasinnad dalkarl.

Med en stor dos av nyfikenhet och en inspirerande partner har intressen som telemarksåkning och kajakpaddling utvecklats under åren och viljan att prova nya saker finns hela tiden. Våren 2011 sökte jag till Fjäll och Vildmarksledarlinjen på Malungs Folkhögskola och när jag fick besked att jag blivit antagen så var det inget att tveka på. Under ett lärorikt år har jag fått massor av nya erfarenheter och kunskap som jag vill dela med mig av till andra. Jag vill inspirera andra och med en bra utbildning i ryggsäcken så känns det ännu roligare och tryggare.

För mig handlar sann friluftsglädje inte bara om vad man gör utan till störst del handlar det om livsnjutning - att njuta av friheten och enkelheten. Att leva här och nu.

<< Tillbaka

Tfn: 070-378 19 12
Mail: annica@skarefjall.se